آموزش و کاربرد نشانههای ارتباط اجتماعی
برای خردسالان مبتلا به اختلالات طیف اوتیسم
بسیاری از کودکانی که مبتلا به اختلالات تکلم هستند ازجمله کودکان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم، اختلال ارتباطی و ناتوانی ذهنی، در درک و برقراری ارتباط اجتماعی با دیگران به ویژه همسالان خود ضعف دارند. این ناتوانی حتی پس از دریافت انواع درمانها ازجمله گفتاردرمانی ادامه پیدا میکند و با وجود بهبود مهارتهای کلامی، کودک نمیتواند از آموختههای خود در جهت تقویت داد و ستد ارتباطی بهره ببرد. این نکته ضرورت آموزش مهارتهای ارتباطی به کودکان مبتلا به اختلالات تکلم و سایر اختلالات عصبی تکاملی مانند طیف اوتیسم را مطرح میکند.
کتاب «آموزش و کاربرد نشانههای ارتباط اجتماعی برای خردسالان مبتلا به اختلالات طیف اوتیسم و مشکلات مشابه» به زبانی ساده و با روشی کاربردی به والدین و درمانگران میآموزد مهارتهای ارتباطی کودکان را تقویت کنند. به این ترتیب کودکان بهتر میتوانند با همسالان خود دوست شوند، بازی کنند، در گروه شرکت داشته باشند، احساس، هیجان، قصد و نیت دیگران را تشخیص دهند، و … .
خواندن این کتاب میتواند برای تمام کسانی که در حوزه درمان و توانبخشی خردسالان و کودکان مبتلا به اختلالات عصبی – تکاملی فعالیت دارند سودمند باشد.
مؤلف این کتاب تارین واروگیز؛ کارشناس ارشد در رشته اختلالات ارتباطی از دانشگاه پاسیفیک کارولینای شمالی است و به عنوان آسیبشناس گفتار و تکلم بیش از 12 سال در حوزه کودکان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم و اختلال پردازش حسی فعالیت کرده و تمرکز کار او بیشتر در حوزه مداخلات اولیه بوده است.
278 بازدید کل ، 3 امروز